Birgitta Lundin har en fantastisk förmåga att balansera både ”folk och fä”. Min häst har hon under sina vingars beskydd sedan flera år vilket resulterat i att vaccination är det enda som veterinären gjort under 7 års tid. Trots hans känsliga mage och ibland stela leder.

 Efter en för min del stor kraftansträning både fysiskt och mentalt var mina luftrör mycket dåliga. Efter läkarbesök ordinerades kortison två inhalationer två gånger per dag och snart kom både utslag och svullna handleder.

Men efter ett besök hos Birgitta och hennes fantastiska balansering var andningen inga problem, stressen som bortblåst och jag kunde halvera kortisondosen. När jag vaknade morgonen efter behandlingen andades jag ljudlöst och ingen hostattack!

 Tack Birgitta för att du hjälper oss komma i balans!

 Bamsekram Ingegerd Sikström, Projektledare Event, Aktiviteter Westline AB

Hej Birgitta!
Tack för senast! Jättekul att ses igen. Sookie* har mått kanon sedan vi träffades. Leverproverna såg nu normala ut, men gallsyrevärdena är fortfarande höga. Men som vet. sa: hennes värden kanske är något högre.

Massa kramar Sanna, Sookie och Mary (*hund)

  

 

 Datum: den 10 december 2009 19:38

 Rekommendationsbrev för Birgitta Lundin

 Birgitta Lundin har vi ett flertal tillfällen behandlat våra två hästar med framgång.

 Vi övertog för närmare fem år sedan en något rädd och osäker ponny som efter upprepade behandlingar har blivit betydligt mer harmonisk och riktigt härlig att arbeta med. Tarmarnas funktion har förbättrats samt hakningar i halsparti har släppt. I våras påbörjade vi även seminering vid två tillfällen utan framgång. Innan tredje och sista besöket på stationen lät jag Birgitta balansera ponnyn och idag väntar vi på vårt föl som ska komma till våren. Om det är "tredje gången gillt" eller balanseringen som givit resultat låter jag vara osagt men känslan och glädjen är den samma.

 Båda våra hästar visar tydligt att de njuter och är mottagliga för behandlingarna. De gäspar, slickar sig runt munnen och står lugnt på stallgången.

 Jag kan varmt rekommendera Birgitta för hennes förmåga att kommunicera och balansera de stora fyrbenta djuren till bättre hälsa och harmoni.

 Annika K Bergquist

Divisionschef Grafiska

Papyrus Sverige AB

.