Tack så mycket för så många nya insikter och jag har så mycket att tacka dig för och resan har bara börjat!

Jag märker att jag har lätt att få upp HRV (Heart Rate Variability) till 100%...men hade 54%!!!! när jag kom ifrån dig...och idag lyckades jag få ner det till 50%!! Det känns jättebra. (19 jan 2014)

Linda

 

 

Den 30 juni 2011 förändrades mitt liv för alltid. På en brits på Calanderska sjukhuset fick jag veta att jag fått ändtarmscancer, vilket är mycket ovanligt i min ålder. Jag är 39 år gammal. Chocken fördjupades ytterligare i ett undersökningsrum på Östra sjukhuset, där jag informerades om att cancern spridits sig till min lever i form av 8 tumörer. Läkaren sa att mina chanser att bli frisk är små.   Den första tiden efter att jag fått min diagnos levde jag som i en dimma och jag ville bara sova. Framför mig såg jag ingen framtid. Jag hade dessutom läst på internet om min diagnos och den såg mycket dyster ut. Jag är i botten civilekonom och bedömer ofta min omvärld i form av sannolikhetsberäkningar. Jag var alltså på botten.   En vän till mig rekommenderade mig att ta kontakt med Birgitta. Jag tänkte att jag har inget att förlora, så jag beställde en tid.   Vid mitt första besök hos Birgitta kände jag för första gången något som kan liknas vid ett hopp. Birgitta hittade och förstärkte det friska i  min kropp och i mitt sinne.   Jag gick till Birgitta 1 gång per månad och efter en tids cellgiftsbehandlingar skulle jag röntgas. Inför röntgen sa Birgitta att läkarna skulle bli förvånade. Det blev de. Metastaserna i levern syntes inte längre på röntgen och huvudtumören hade blivit mycket liten.   Hur min framtid ser ut vet ingen. Jag har kommit halvvägs i min kamp mot en svår diagnos. Jag är så tacksam för att fått ta del av Birgittas arbete och hennes person. Utan henne hade jag aldrig nått de resultat som jag hittills fått.   Jag har ett holistiskt synsätt och vet att tankens kraft är stor. Jag är inte religiös, men har ett andligt synsätt. Jag skulle aldrig råda någon att inte ta del av läkarnas behandlingar. De har för mig varit ovärderliga. Jag tror dock på kombinationen av så kallad traditionell och alternativ läkarvård.   Bästa Hälsningar   Maria Berg  

Jag kom till dig Birgitta och var i jättedåligt skick. Hade haft ont i hjärtat och lungorna underen längre tid, fått antibiotika men det hjälpte inte.Redan första behandlingen började det hända jättemycket i kroppen, som du sa blev detförst sämre men efter två dagar började det vända.Efter varje behandling känner man sig "lättare och lättare", som att skala en lök och kommatill sin innersta kärna!Jag har gått på många behandlingar men varje behandling är lika magisk och fantastisk!Jag vet och är helt övertygad om att jag hade inte levt idag utan dina behandlingar.Jag är dig evigt tacksam. Jessica  

 Tack för dina behandlingar, hade fötterna fulla med vårtor och alla försvann!!

Hanna 14 år.

 Hej igen!
Tack än en gång för din hjälp/behandling. Efter det jag var hos dig så känner jag mig både glad och lycklig. Har varit mer i nuet nu och det är så härligt. Du är helt otrolig.
Du får ha det så jättegott tills vi ses igen.
Kram från Ing-Britt

 

Coaching näringsliv:

Nedanstående är några av de företag jag har arbetat med när det gäller ledarskapscoaching:
CDG (f d Stroede), Kungsbacka

Coloplast AB, Kungsbacka

Ekoplast AB, Varberg

Granitbolaget AB, Varberg

Hotell Halland, Kungsbacka

Hyresgästföreningen, Göteborg

Kungsbacka kommun, skolförvaltningen, äldreomsorgen

Medborgarskolan, Varberg

Promotion International, Varberg

Q-Matic AB, Mölndal

Ralton, Helsingborg

ÖhrlingsPricewaterhouseCoopers, Göteborg

 

 

Några omdömen:

 

”Känner mig lugnare och säkrare. Är mer effektivt drivande och mer målmedveten. Birgitta är ett effektivt och konstruktivt bollplank”. (A Wallin, dialog adm, Coloplast)

 

“Jag ser klarare på organisationen och min personliga del. Det är lätt att prata med Birgitta”.

(C Bengtsson, VD, Granitbolaget)

 

”Bra att man kan bestämma arbetstakten själv. Pådrivande och positiv coach”. (G Moberg, förhandl chef, Hyresgästföreningen)

 

”Prioriterar arbetsuppgifterna bättre, vilket gör att jag inte stressar upp mig. Uppskattar att du pushat på och verkligen varit delaktig i mina problem och möjligheter”. (M Gunnarsson, lärare, Kungsbacka)

 

”Bra att man praktiserar ”kursen” i sin egen vardag. Är tydligare i min ledarroll och fattar beslut snabbare”. (O Nilsson, VD, Nordicom)

 

“Man tvingas till självrannsakan och att ta tag i viktiga saker. Birgitta är mycket förtroendeskapande. Öppen och inspirerande”. (A-M Waldmann, gruppchef, CDG)

   

”Bra med individuell anpassning både teoretiskt och tidsmässigt. Birgitta är öppen, flexibel och kunnig – bra samtalspartner”. (L Höglund, gruppledare, ÖhrlingsPricewaterhouseCoopers)

 

 "Bra att ”kursen” utförs under en lång period i egen takt med egna uppgifter. Föredömligt lett. Bra med ett bollplank”. (B Olsson, produktionschef, CDG)

 

 

Privat coaching

 

Min erfarenhet av coaching/personlig utveckling

 

Under år 2006 gick jag ett program i personlig utveckling / coaching hos Birgitta Lundin, Vita Nova. Vi träffades 8 gånger med ca 4 veckors mellanrum.

 

Coachingen har hjälpt mig att bli medveten om mina styrkor och att utveckla och använda dem så att jag själv får ut så mycket som möjligt av min potential i olika sammanhang. Detta gäller såväl i privatlivet som i min yrkesroll.

 

Jag fick möjlighet att reflektera och arbeta själv med olika uppgifter under de veckor som var mellan våra träffar. Genom att sätta upp tydliga mål och skapa strategier för att nå målen har jag kommit närmre mina visioner jag har i livet. Coachingen har även givit mig en personlig utveckling som jag har nytta av dagligen.

 

Birgitta har även behandlat / balanserat både mina hästar och mig med kinesiologi. Att vara i balans och må bra är viktigt för att man skall kunna nå sina mål och visioner. Birgitta är lyhörd och lugn vilket inger ett stort förtroende för hennes kompetens och kunnande i sitt yrkesutövande.

 

Jag rekommenderar med det varmaste Birgitta som coach för alla som vill utvecklas personligen och uppnå ökad potential såväl privat som i en yrkesroll eller i andra sammanhang.

 

Anneli Björling

Ekonomikonsult, coach och f d ridinstruktör i Frillesås Rid & Körklubb

Telefon: 070-9496094

Kinesiologi och kroppsbalansering, mental träning