Djurkommunikatör använder djurkommunikation för behandling av djur

Pris: 830 kronor inklusive moms per timme. Ofta räcker en halvtimme, alltså 415 kronor. 

Boka tid

Djurkommunikation som behandling av djur

Precis som när man balanserar människor använder man frekvenser för att nå djuren. När man är på en gemensam frekvens, så kan man "flytta över" information mellan individer enbart med hjälp av kontakten mellan hjärnorna. När man dessutom lägger till en emotionell frekvens, så kan man få reda på vad djuret vill berätta, om sin situation och också om smärtor och kroppsliga hinder. Det är viktigt att veta vilka händelser som har lett till djurets ev. skador eller rädslor. Ibland är ägaren inte medveten om vad som har hänt, eller lägger ingen vikt vid händelserna. Med den information man får kan man hjälpa djuret på rätt sätt.

Hästar, hundar och katter (och också andra husdjur) svarar mycket bra på kroppsbalansering. Deras meridiansystem skiljer sig inte från människans, därför kan man behandla energiblockeringar efter skador, sjukdomar, stressande upplevelser med mera med till exempel akupressur. Detta innefattar också musklers stresspunkter för att släppa på spänningar. I kombination med massage, stretching, Reiki med mera är det en en kraftfull metod att ge kroppen bättre möjligheter till självläkning.

 

Vikten av rätt näring

Liksom för människan spelar näringsupptaget en mycket viktig roll för djurens välbefinnande. Får de inte rätt foder i rätt mängd, eller om de inte kan tillgodogöra sig näringen, så försvagas immunsystemet och hela den fysiska funktionen. De kan inte stå emot sjukdomar och skador tillräckligt bra, och skadorna läker heller inte som de borde.

 

Vikten av att testa med kinesiologiska metoder

Genom att testa foder och näringsupptag samt eventuella allergier med kinesiologiska metoder, kan man rätta till foderstaten så att djuren får de bästa förutsättningarna för att må bra. Dessa metoder innebär inga provtagningar, utan man finner blockeringar i energiupptaget eller -tillförseln genom att göra en kroppsbalansundersökning.

 

Undersökning och behandling är fullkomligt smärtfri.

 

Med hjälp av kinesiologin kan man också arbeta med djurkommunikation.

Hund och häst som kan få hjälp av djurkommunikatör
Birgitta Lundin

Birgitta Lundin

0709174742
vitanova.lundin85@gmail.com

Pris: 830 kronor inklusive moms per timme.
Ofta räcker en halvtimme, alltså 415 kronor.

Recensioner

Tack Birgitta

Birgitta Lundin har en fantastisk förmåga att balansera både ”folk och fä”. Min häst har hon under sina vingars beskydd sedan flera år vilket resulterat i att vaccination är det enda som veterinären gjort under 7 års tid. Trots hans känsliga mage och ibland stela leder. Efter en för min del stor kraftansträning både fysiskt och mentalt var mina luftrör mycket dåliga. Efter läkarbesök ordinerades kortison två inhalationer två gånger per dag och snart kom både utslag och svullna handleder. Men efter ett besök hos Birgitta och hennes fantastiska balansering var andningen inga problem, stressen som bortblåst och jag kunde halvera kortisondosen. När jag vaknade morgonen efter behandlingen andades jag ljudlöst och ingen hostattack! Tack Birgitta för att du hjälper oss komma i balans!

Ingegerd Sikström - 2022-07-31

Jättekul att ses

Hej Birgitta! Tack för senast! Jättekul att ses igen. Sookie* har mått kanon sedan vi träffades. Leverproverna såg nu normala ut, men gallsyrevärdena är fortfarande höga. Men som vet. sa: hennes värden kanske är något högre. Massa kramar Sanna, Sookie och Mary (*hund)

Sanna - 2022-07-31

Jag kan varmt rekommendera Birgitta

Birgitta Lundin har vi ett flertal tillfällen behandlat våra två hästar med framgång. Vi övertog för närmare fem år sedan en något rädd och osäker ponny som efter upprepade behandlingar har blivit betydligt mer harmonisk och riktigt härlig att arbeta med. Tarmarnas funktion har förbättrats samt hakningar i halsparti har släppt. I våras påbörjade vi även seminering vid två tillfällen utan framgång. Innan tredje och sista besöket på stationen lät jag Birgitta balansera ponnyn och idag väntar vi på vårt föl som ska komma till våren. Om det är "tredje gången gillt" eller balanseringen som givit resultat låter jag vara osagt men känslan och glädjen är den samma. Båda våra hästar visar tydligt att de njuter och är mottagliga för behandlingarna. De gäspar, slickar sig runt munnen och står lugnt på stallgången. Jag kan varmt rekommendera Birgitta för hennes förmåga att kommunicera och balansera de stora fyrbenta djuren till bättre hälsa och harmoni.

Annika K Bergquist - 2022-07-31