Kontakta mig

Jag vill gärna höra från dig

Här finns Vita Nova

Jag finns här för att hjälpa dig. Kontakta mig så hittar vi en tid som passar dig.

Vita Nova

Lilla Hantverksgatan 7, vån 2
434 42 Kungsbacka

Hitta hit

Med bil:  Kör av motorvägen vid Onsala-motet. Kör mot Kungsbacka S. Kör igenom tre rondelller och uppför en liten backe. Då har du ett berg till höger om dig. Sväng vänster i rondellen och kör gatan fram till det sista huset på vänster sida. Sväng in till vänster före huset. Det finns ett hus bakom med ett torn på. Parkera (gratis) vid den sista entrén (det finns en skylt med mitt namn ovanför). Gå en trappa upp - välkommen!

Med tåg: Åk till Kungsbacka C. Tag buss nr 3 mot Britta Lena och gå av vid Hantverksgatan, läge B. Bussen tar 6 min. Gå tillbaka längs gatan på samma sida som bussen stannade på till sista huset på den sidan. Gå in gatan till vänster framför huset (gå inte över gatan) och gå till sista ingången vid det lilla tornet. I undervåningen finns Kungsbacka Hälsocenter, på övervåningen ligger min mottagning. Tåg- och busstider hittar du på www.vasttrafik.se.

Kontakta oss med mail

Lite om bakgrunden av Vita Nova

Jag heter Birgitta Lundin och är medlem i SFKM (Skandinaviska Förbundet för Komplementär Medicin) och certifierad kinesiolog genom BKM (Branschrådet för Komplementär Medicin). Jag arbetar också med kraniosakral terapi, öronakupunktur, näringsterapi, chakrabalansering, reiki m.m.

Eftersom mitt arbetsliv har blivit relativt långt och skiftande till dags dato, har jag hunnit samla på mig några titlar, såsom:

Marknadsekonom DIHM (IHM Business School)

Certifierad kinesiolog (Branschrådet för Komplementär Medicin)

Reiki Master Teacher (Usui Shiki Reiki Ryoho)

Licensierad HeartMath Coach (HeartMath Scandinavia)

Det jag i huvudsak arbetat med är människor och tekniska metoder för att lösa medicinska problem. Men man kan inte arbeta med den fysiska
sidan av sjukdomar utan att så småningom se vikten av att behandla hela människan. Vi består ju inte enbart av en kropp, den är bara en fysisk
manifestation av den mentala, psykiska och andliga människan. Mitt intresse kom alltmer att fokuseras på holistisk behandling av människor. På den
vägen är det, och det framgår under tidigare rubriker, så jag skall inte orda så mycket om det.

Jag har fler intressen än jag hinner med, tyvärr. De jag försöker odla vid sidan av arbetet är musik och litteratur, djur och natur. Men det som driver mig mest är mitt intresse för människor och djur. Jag ser fram mot att träffa er!

Birgitta Lundin

Birgitta Lundin

0709174742
vitanova.lundin85@gmail.com